Ons Team

Hoge kwaliteit van dienstverlening, adequate informatieverstrekking, persoonlijke aandacht voor de cliënt, en korte communicatielijnen vormen de sterkte van ons kantoor.

U kan daarvoor beroep doen op een team van 20 medewerkers waaronder 6 bedrijfsrevisoren

Hierbij vindt U een kort overzicht van de ervaring van de bedrijfsrevisoren –vennoten.

Bedrijfsrevisor-Vennoot
Dirk Wouters

Bedrijfsrevisor-Vennoot

Dirk Wouters (°24/07/1962) is medeoprichter van Wouters, Van Merode & C° Bedrijfsrevisoren BV en heeft 30 jaar ervaring in het beroep.

Na zijn studies TEW en het doorlopen van een Master of Accountancy werd hij bedrijfsrevisor in 1991. Daarnaast behaalde hij nog een bijkomend master degree in fiscaal recht aan de Fiscale Hogeschool te Brussel. Gedurende zijn stage was hij werkzaam in een middelgroot auditkantoor te Antwerpen alsook bij Ernst & Young.
Begin 1997 werd hij eveneens beëdigd tot extern accountant.

Naast zijn reguliere opdrachten als commissaris begeleidde hij reeds vele klanten bij hun familiale opvolging wat dikwijls gepaard ging met herstructureringen, overnameproblematiek ed..

dirk@wouters-vanmerode.be

Bedrijfsrevisor-Vennoot
Joris Van Merode

Bedrijfsrevisor-Vennoot

Joris Van Merode (°27/02/1968) is medeoprichter van Wouters, Van Merode & C° Bedrijfsrevisoren BV en heeft 24 jaar ervaring in het beroep.

Na zijn opleiding Toegepaste Economische Wetenschappen aan de UFSIA en het doorlopen van een Master of Accountancy / Fiscaliteit werd hij beëdigd tot bedrijfsrevisor op 21/05/1996.
Op 11/12/2001 werd hij eveneens beëdigd tot extern accountant. Gedurende zijn stage was hij werkzaam bij Deloitte & Touche.

Joris Van Merode heeft een rijke en veelzijdige beroepservaring opgedaan als bedrijfsrevisor voor een gevarieerd cliënteel. Naast zijn mandaten als commissaris werd de nadruk gelegd op kleinere en middelgrote ondernemingen die behoefte hebben aan persoonlijk advies en een professionele ondersteuning gedurende de levenscyclus van het bedrijf.

joris@wouters-vanmerode.be

Neem contact op

Ontdek hoe wij u kunnen helpen