Accountancy & fiscaliteit

VMW ACCOUNTANTS BV is een middelgroot accountancykantoor gevestigd te Antwerpen.
Zowel voor binnen-als buitenlandse klanten wordt een volledig gamma van dienstverlening aangeboden met betrekking tot accountancy en fiscaliteit.

Specifieke adviesverlening, consultancy en het begeleiden bij (familiale) herstructureringen van ondernemingen behoren ook tot haar activiteiten.

Het kantoor maakt deel uit van het gereputeerde internationale netwerk “Russell Bedford International (RBI)“, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants, bedrijfsrevisoren, belastingconsulenten en ondernemingsadviseurs.
Gerangschikt als een van ’s werelds belangrijkste accounting netwerken, wordt Russell Bedford vertegenwoordigd door ongeveer 700 partners, 5.000 medewerkers en 300 kantoren in bijna 100 landen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, het Midden-Oosten, Afrika, het Indische subcontinent en het Aziatische Pacific.

Ervaring

Onze cliënten, voornl. KMO’s, zijn werkzaam in diverse sectoren (vrije beroepen ( geneesheren, apothekers, architecten, advokaten,..) managementvennootschappen, holdings, groot-en kleinhandel, diensten, vastgoed/immobiliën, trading, havenactiviteiten, transport, automobiel, IT, consultancy,…) zowel nationaal als internationaal.

Structuur

De structuur van ons kantoor is aangepast aan de behoeften van onze cliënten. De accountant-vennoot is verantwoordelijk voor het beheer van zijn klantenportefeuille en is de eerste contactpersoon voor de cliënt. Hij is verantwoordelijk voor de verlening van een kwalitatieve en efficiënte service. De accountant–vennoot wordt voor de uitvoering van de werkzaamheden bijgestaan door een accountant senior manager, die eveneens als contactpersoon zal fungeren.

De accountant senior manager is verantwoordelijk voor de organisatie van de accountantswerkzaamheden en het toezicht op de ingezette medewerkers.

Kwaliteit & integriteit

VMW ACCOUNTANTS BV is aangesloten bij het “Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten” (lidnr. IAB 222010-N-01).
Het IAB is het enige bevoegde orgaan in België verantwoordelijk voor de organisatie en toezicht op het beroep.
Bijgevolg dient ons kantoor een hoge kwalitatieve standaard aan te houden met betrekking tot de uitoefening van onze werkzaamheden, opleiding van het personeel, etc.

Neem contact op

Ontdek hoe wij u kunnen helpen